Wilujeng sumping!

Hiji sisi polycotton knitted PVC dotted sarung

jéntré produk

Tags produk

Ref .:: PVCD1741

Liner:: Polycotton

Gauge:: 7g / 10g

Rengse:: titik-titik PVC

Ukuran:: 7,8,9,10,11

pak-pakan

12 pasang / polybag badag, 120 pasang / karton, atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Pedaran produk: Feature: Aplikasi:
  • 7gauge / 10gauge polycotton liner
  • Seamless knitted pikeun kanyamanan hadé
  • pamiaraeun
  • titik-titik korma PVC
  • PVC titik-titik pikeun cekelan unggulan
  • kandaraan
  • penanganan husus Fingertips
  • industri mékanis
  • ngabawa
Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

kategori produk