Wilujeng sumping!

Sarung Gawé populér Héjo Nitrile Industrial Kasalametan

jéntré produk

Tags produk

Ref .:: GN1701

Liner:: flock dijejeran

Palapis:: Nitrile

Rengse:: Inten tékstur

Panjangna:: 33cm

Ketebalan:: 15mil / 18mil / 20mil

pak-pakan

12 pasang / polybag badag, 120 pasang / karton, atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Descrip produk tion: Feature: Aplikasi:
  • Nitrile pinuh coated
  • Anti dieunakeun
  • industri minyak & gas
  • Inten tékstur finish
  • cai tahan pikeun pamakéan industri
  • industri kimia
  • flock dijejeran
  • Pinuh coated pikeun panangtayungan hadé
  • Otomotif tur angkutan
  • industri mékanis
  • papanggihan
Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

kategori produk