Wilujeng sumping!

Fluoresensi sarung polycotton héjo knitted

jéntré produk

Tags produk

Ref .::

Liner:: Polycotton

Gauge:: 10G

Warna:: Adat

Sadia Ukuran:: 7,8,9,10,11

pak-pakan

12 pasang / polybag badag, 120 pasang / karton, atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Descrip produk tion: Feature: Aplikasi:
  • polycotton knitted sarung fluoresensi 
  • Seamless liner f atanapi kanyamanan hadé
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • 10G 
  • Fluoresensi pikeun pisibilitas hadé dina lingkungan nu poék ulah resiko
  • pamiaraeun
  • processing mékanis
  • karya metal
  • papanggihan

The enterprise has a strong capital and competitive power, product is sufficient, reliable, so we have no worries on cooperating with them.
5 BéntangBy Phyllis from Buenos Aires - 2016.09.26 12:12
On this website, product categories is clear and rich, I can find the product I want very quickly and easily, this is really very good!
5 BéntangBy Charlotte from Kenya - 2016.09.30 16:36
Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

kategori produk