Wilujeng sumping!

logo panyalindungan leungeun custom sarung somah latex hideung panjang

jéntré produk

Tags produk

Ref .:: LH1705

Liner:: flock dijejeran / semprot dijejeran

Palapis:: Latex

Rengse:: textured

Ukuran:: 7,8,9,10,11

Panjangna:: 30-32cm

Beurat:: 40-90g / pasangan

pak-pakan

12 pasang / polybag badag, 120 pasang / karton, atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Descrip produk tion: Feature: Aplikasi:
  • Latex pinuh coated
  • Anti dieunakeun
  • pamakéan somah
  • tékstur finish
  • cai tahan pikeun pamakéan industri
  • piring cuci
  • Para / semprot dijejeran
  • Pinuh coated pikeun panangtayungan hadé
  • beberesih mobil
  • Karya beberesih umum
Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

kategori produk