Wilujeng sumping!

Hideung latex karét kimiawi sarung industri tahan kalawan liner jeruk

jéntré produk

Tags produk

Ref .:: L1703

Batin:: Oranyeu

Bahan:: latex Pengetahuan Alam

Rengse:: lemes / Inten tékstur

Panjangna:: 30/35/45 / 55cm

Beurat:: 80-220g / pasangan

Sadia Ukuran:: 7,8,9,10,11

pak-pakan

12 pasang / polybag badag, 120 pasang / karton, atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Descrip produk tion: Feature: Aplikasi:
  • Latex sarung pinuh dipped
  • Alus cut na lalawanan cimata
  • industri umum
  • Luar jeruk hideung jero
  • hawa beredar tahan
  • Runtah jeung kokotor
  • cuff panjang tur streight
  • Tahan cai
  • Fishery
  • Lemes finish atawa inten tékstur
  • kalenturan tinggi jeung lemes
  • karya somah
  • papanggihan

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

kategori produk