Wilujeng sumping!

sarung knitted Hideung jeung rorongkong dicitak dina balik for senang

jéntré produk

Tags produk

Ref .::

Liner:: Kapas knitted liner

Gauge:: 10

Fungsi:: Fun; pesta

Sadia Ukuran:: 7,8,9,10,11

pak-pakan

12 pasang / polybag badag, 120 pasang / karton, atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Descrip produk tion: Feature: Aplikasi:
  • Hideung katun knitted
  • Global 
  • pamakéan umum 
  • Rorongkong percetakan on deui 
  • Anyar jeung novelty desain
  • pihak senang 
  • pigeulang Knitted
  • Pikeun pihak senang
  • Performance 
  • drama senang

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

kategori produk