Nepangkeun -. Produk QINGDAO SUNCEND kaamanan CO, LTD
Wilujeng sumping!

Tentang Kami

Z ~ IMJG`E [% V ~ 05RCAAAK3_4
MPB73Y ~ YOQ} Z7B% GELDI {W7

Didirikeun taun 2006, Qingdao Suncend Kasalametan Produk Co., Ltd. ( "Suncend") geus dipelak kana produsén ngarah sarta éksportir tina palindung Equipment Personal ( "PPE") produk di Cina. Suncend ieu lokasina di Qingdao, hiji kota basisir geulis sapanjang Huanghai Laut ngawengku hiji wewengkon leuwih ti 6000 meter pasagi. Butuh kira 40 menit ngajalankeun ti Suncend ka Airport Qingdao nu pisan merenah pikeun bisnis ékspor, Suncend boga 6 liners assembly full-otomatis, leuwih ti 5,000 knitted sarung mesin komputer tur leuwih ti 100 pagawé. Suncend utamana museurkeun kana pabrik jeung diobral tina karét korma sarung preventif coated, latex coated sarung, nitrile coated sarung, PU / PVC dotted sarung, katun knitted sarung, sarung kulit, pamakéan somah sarung, sarung disposable, jsb produk kami geus loba dipaké dina sagala widang, kayaning industri téhnologi, industri aerospace, industri otomatis, industri kimia, industri konstruksi, industri bentang, industri fishery, industri médis jeung produk industry.Our manufaktur utamana diékspor ka Jepang, Eropa, Amerika, Afrika jeung nagara séjén . Dina dasar kadali kualitas ketat pikeun sarung kaamanan kaluar, Suncend nyadiakeun pangiriman rusuh, harga kalapa jeung layanan sampurna kantos saprak ngadegna na. Ku kituna, Suncend geus diwangun nepi reputasi alus diantara para nasabah urang. Produk tina Suncend geus kaliwat ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas. Kalolobaan produk geus kaala sertipikat CE nohonan standar kualitas EU. Urang baris terus ngamekarkeun produk anyar jeung nyadiakeun customer pikeun produk unggulan sarta services.Welcome sincerest nganjang parusahaan urang sarta ngamekarkeun bisnis di mangsa nu bakal datang!

3 (1)
3 (2)
BDOOU] M`) 2RODEZ_ (A [[$ ~ E

waktos pos: Méi-28-2018