Wilujeng sumping!

15 gauge nilon spandex knitted pinding korma tunggal héjo PVC dotted sarung awéwé

jéntré produk

Tags produk

Ref .:: PVCD1742

Liner:: 15 gauge nilon + spandex

Palapis:: PVC titik-titik (korma tunggal)

Rengse:: dotted

Ukuran:: 7,8,9,10,11

pak-pakan

12 pasang / polybag badag, 120 pasang / karton, atanapi sakumaha per pamundut customer urang

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

kategori produk