Wilujeng sumping!
  • banner1-2
  • banner2-1
  • banner3

Categories produk

sarung Kasalametan:

Tinggi karét purity latex nawarkeun perlindungan leungeun hadé, desain humanization ngajadikeun digawé jasa hirup comfortable.Glove tiasa salami tilu sasih di handapeun kaayaan maké biasa.

Aplikasi: assembly, konstruksi, penanganan bahan, berkebun, pangropéa, industri kaca, manufaktur otomotif jeung sajabana

DIAJAR DEUI

sapatu Kasalametan:

perlindungan toe, pencegahan kabocoran, anti statis, insulasi listrik, buktina tiis, skidproof. Paké waktu nepi ka sataun.

Aplikasi: konstruksi, kapal, workshop, palabuhan, pabrik, mountaineering, hiking jsb

DIAJAR DEUI

produk Olahraga:

Desain stylish tur praktis, téhnik punjul sarta layanan OEM ngajadikeun produk urang pilihan olahraga pangalusna anjeun. Loba dipaké dina tunggang, ski jeung olahraga outdoor lianna.

Aplikasi: tunggang, nyetir, exersicing, exercising, ngajalankeun, kaulinan jsb

DIAJAR DEUI

Produk anyar

Latex coated Sarung

sapatu kaamanan

Sarung Nitrile

sarung PVC coated

Sarung pu na Sarung Anti statik

Sarung kimiawi

  • High visible green acrylic ...
  • 10G black acrylic with napp...
  • High visible acrylic with t...
  • 13 gauge polyester full coa...
  • 13 gauge polyester full coa...
  • High cut waterproof full sa...
  • High cut waterproof genuine...
  • STEEL TOE CAP MID SOLE ANKL...
  • Low cut genuine cow leather...
  • Kantun gaya bolong rub luhur ...
  • Seamless 13G polyester full...
  • 15G spandex nylon liner 3/4...
  • 100% thick cotton liner spe...
  • 100% cotton liner waterproo...
  • 100% thick cotton liner rou...
  • PVC Double dipped tiis-Resi ...
  • 27cm PVC fully coated glove...
  • Hideung plam cuff héjo PVC d ...
  • Baraya viz PVC coated usum urang ...
  • Jeruk PVC coated jersey li ...
  • Pet Bathing De-Shedding Dog...
  • Hair Remover Brush Cats Hor...
  • Anti-static pets brushing b...
  • Pet PU Glove Grooming Hair ...
  • PU fingertips karya coated g ...
  • Populér Héjo Nitrile Indus ...
  • nitrile mirah dipped indust ...
  • Minyak montir tahan nitr ...
  • Waterproof resista kimiawi ...
  • logo custom crin hideung panjang ...