Wilujeng sumping!
  • banner1-2
  • banner2-1
  • banner3

Categories produk

sarung Kasalametan:

Tinggi karét purity latex nawarkeun perlindungan leungeun hadé, desain humanization ngajadikeun digawé jasa hirup comfortable.Glove tiasa salami tilu sasih di handapeun kaayaan maké biasa.

Aplikasi: assembly, konstruksi, penanganan bahan, berkebun, pangropéa, industri kaca, manufaktur otomotif jeung sajabana

DIAJAR DEUI

sapatu Kasalametan:

perlindungan toe, pencegahan kabocoran, anti statis, insulasi listrik, buktina tiis, skidproof. Paké waktu nepi ka sataun.

Aplikasi: konstruksi, kapal, workshop, palabuhan, pabrik, mountaineering, hiking jsb

DIAJAR DEUI

produk Olahraga:

Desain stylish tur praktis, téhnik punjul sarta layanan OEM ngajadikeun produk urang pilihan olahraga pangalusna anjeun. Loba dipaké dina tunggang, ski jeung olahraga outdoor lianna.

Aplikasi: tunggang, nyetir, exersicing, exercising, ngajalankeun, kaulinan jsb

DIAJAR DEUI

Produk anyar

Latex coated Sarung

sapatu kaamanan

Sarung Nitrile

sarung PVC coated

Sarung pu na Sarung Anti statik

Sarung kimiawi

  • 10 gauge black polycotton g...
  • High visible green acrylic ...
  • 10G black acrylic with napp...
  • High visible acrylic with t...
  • 13 gauge polyester full coa...
  • High cut waterproof full sa...
  • High cut waterproof genuine...
  • STEEL TOE CAP MID SOLE ANKL...
  • Low cut genuine cow leather...
  • Wholesale Swede Leather Ste...
  • Lemon green nitrile coated ...
  • Grey nitrile coated white n...
  • Black nitrile coated nylon/...
  • Seamless U3 nylon zebra nit...
  • 13gauge nylon zebra nitrile...
  • 28cm interlock cotton open ...
  • Special coating double smoo...
  • Knit wrist interlock cotton...
  • Double dipped foam finish P...
  • Nylon/polyester liner foam ...
  • Pet Bathing De-Shedding Dog...
  • Hair Remover Brush Cats Hor...
  • Anti-static pets brushing b...
  • Pet PU Glove Grooming Hair ...
  • Black pu palm coated work g...
  • White flock lined embossed ...
  • Populér Héjo Nitrile Indus ...
  • nitrile mirah dipped indust ...
  • Minyak montir tahan nitr ...
  • Waterproof resista kimiawi ...