Welcome!

sarung tangan industri lenga mekanik tahan nitrile

Detail produk

Tags Product

Ref .:: GN1701

Liner:: kumpul diantrekake

Coating:: Nitrile

Rampung:: Diamond tektur

Length:: 33cm

Kekandelan:: 15mil / 18mil / 20mil

packing

12 pasang / polybag amba, 120 pasangan / karton, utawa minangka saben request customer kang

Descrip Product tion: Feature: Aplikasi:
  • Nitrile lengkap ditutupi
  • Anti-slip
  • Minyak & gas
  • Diamond tektur Rampung
  • banyu tahan kanggo kagunan indhustri
  • industri kimia
  • kumpul diantrekake
  • Full ditutupi kanggo pangreksan sing
  • Automotive lan transportasi
  • industri Teknik
  • Majelis
Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

kategori produk