Welcome!

logo pangayoman tangan Custom sarung kluwarga latek ireng dawa

Detail produk

Tags Product

Ref .:: LH1705

Liner:: kumpul diantrekake / semprotan diantrekake

Coating:: Latex

Rampung:: tekstur

Size:: 7,8,9,10,11

Length:: 30-32cm

Bobot:: 40-90g / Pasangan

packing

12 pasang / polybag amba, 120 pasangan / karton, utawa minangka saben request customer kang

Descrip Product tion: Feature: Aplikasi:
  • Latex lengkap ditutupi
  • Anti-slip
  • nggunakake kluwarga
  • Tekstur Rampung
  • banyu tahan kanggo kagunan indhustri
  • sajian ngumbah
  • Walking / semprotan diantrekake
  • Full ditutupi kanggo pangreksan sing
  • cleaning Car
  • karya kebersihan umum
Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

kategori produk