Welcome!

Murah PVC titik sarung tangan kanggo pangayoman safety

Detail produk

Tags Product

Ref .:: PVCD1741

Liner:: Polycotton

Rampung:: titik PVC

Gauge:: 7G / 10g

Size:: 7,8,9,10,11

packing

12 pasang / polybag amba, 120 pasangan / karton, utawa minangka saben request customer kang

Product Description: Feature: Aplikasi:
  • 7gauge / 10gauge polycotton liner
  • Casing rajutan kanggo comfort luwih
  • maintenance
  • titik sawit PVC
  • PVC titik kanggo genggeman banget
  • transportasi
  • jawab khusus pucuk driji
  • industri Teknik
  • nindakake
Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

kategori produk