Welcome!

Black latek karet kimia sarung industri tahan karo liner orange

Detail produk

Tags Product

Ref .:: L1703

Inner:: Orange

Material:: latek Natural

Rampung:: Gamelan / Diamond tektur

Length:: 30/35/45 / 55cm

Bobot:: 80-220g / Pasangan

Kasedhiya Size:: 7,8,9,10,11

packing

12 pasang / polybag amba, 120 pasangan / karton, utawa minangka saben request customer kang

Descrip Product tion: Feature: Aplikasi:
  • Latek sarung tangan lengkap dipped
  • Banget Cut lan resistance luh
  • industri Umum
  • Outer orange ireng lan utama
  • suhu pinunjul tahan
  • Limbah lan banyu reged
  • perban Long lan streight
  • tahan banyu
  • Perikanan
  • Gamelan Rampung utawa mirah tektur
  • keluwesan dhuwur lan alus
  • karya kluwarga
  • Majelis

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

kategori produk