Welcome!

sarung tangan rajutan Black karo balung dicithak ing bali kanggo seneng-seneng

Detail produk

Tags Product

Ref .::

Liner:: Cotton rajutan liner

Gauge:: 10

Fungsi:: Fun; party

Kasedhiya Size:: 7,8,9,10,11

packing

12 pasang / polybag amba, 120 pasangan / karton, utawa minangka saben request customer kang

Descrip Product tion: Feature: Aplikasi:
  • Black katun rajutan
  • Warming 
  • umum nggunakake 
  • Balung Printing ing bali 
  • New lan anyar desain
  • pesta 
  • bangkekan rajutan
  • Pesta
  • Performance 
  • drama fun

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

kategori produk