Prakawis kita -. PRODUCTS Qingdao SUNCEND SAFETY CO, LTD
Welcome!

Babagan awake dhewe

Z ~ IMJG`E [% V ~ 05RCAAAK3_4
MPB73Y ~ YOQ} Z7B% GELDI {W7

Madeg ing taun 2006, Qingdao Suncend Safety Co., Ltd. ( "Suncend") wis thukul dadi produsen anjog lan exporter saka Protective Equipment pribadi ( "PPE") produk ing China. Suncend dumunung ing Qingdao, kutha gisik ayu bebarengan Huanghai Sea nutup dhaerah ingkang luwih saka 6000 meter. Butuh babagan 40 menit kanggo drive saka Suncend kanggo Airport Qingdao, kang arang banget trep kanggo bisnis kaca, Suncend wis 6 antrian Déwan full-otomatis, luwih saka 5,000 rajutan sarung tangan mesin komputer lan luwih saka 100 buruh. Suncend utamané fokus ing Pabrik lan Advertisement saka karet sawit sarung nyegah ditutupi, latek ditutupi sarung, nitrile ditutupi sarung, PU / PVC burik sarung, katun rajutan sarung, sarung tangan kulit, nggunakake kluwarga sarung, sarung tangan nganggo, etc. Kita produk wis digunakake digunakake ing macem-macem kothak, kayata industri teknologi, industri aerospace, industri otomatis, industri kimia, industri construction, industri malang, industri perikanan, industri medical lan produk industry.Our Manufaktur sing utamané dièkspor ing Jepang, Eropa, Amerika, Afrika lan ing negara liyane . Ing basis saka kontrol kualitas ketat kanggo sarung tangan safety metu, Suncend menehi layang cepet, prices competitive lan sampurna layanan saiki diadegaké. Mangkono, Suncend dibangun reputasi apik ing antarane kita pelanggan. Produk saka Suncend wis liwati ISO9001: 2008 sertifikat sistem manajemen kualitas. Paling produk angsal certificate CE patemon standar kualitas EU. Kita bakal saya berkembang produk anyar lan sumber customer kanggo produk unggul lan services.Welcome sincerest kanggo ngunjungi perusahaan kita lan berkembang bisnis ing mangsa!

3 (1)
3 (2)
BDOOU] M`) 2RODEZ_ (A [[$ ~ E

wektu Post: May-28-2018