Welcome!

15 gauge nilon spandex rajutan lining tunggal sawit ijo PVC burik sarung wanita

Detail produk

Tags Product

Ref .:: PVCD1742

Liner:: 15 gauge nilon + spandex

Coating:: PVC titik (tunggal sawit)

Rampung:: Dotted

Size:: 7,8,9,10,11

packing

12 pasang / polybag amba, 120 pasangan / karton, utawa minangka saben request customer kang

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

kategori produk