Welcome!
  • banner1-2
  • banner2-1
  • banner3

Kategori Product

sarung tangan Safety:

Dhuwur karet kemurnian latek nawakake Proteksi tangan luwih, desain humanization ndadekake apa layanan urip comfortable.Glove bisa anggere telung sasi ing kondisi nggunakake biasa.

Aplikasi: Déwan, construction, jawab materi, gardening, pangopènan, industri kaca, Manufaktur automotive etc.

Sinau luwih

kepanjen:

pangayoman Toe, Nyegah sundhukan, anti statis, jampel listrik, bukti kadhemen, skidproof. Gunakake wektu kanggo nganti taun.

Aplikasi: construction, boat, workshop, bandar, pabrik, gunung, gunung etc.

Sinau luwih

produk Sports:

desain apik gayane lan praktis, technique unggul lan layanan OEM ndadekake produk kita pilihan olahraga paling. Digunakake digunakake ing nunggang, ski lan olahraga ruangan liyane.

Aplikasi: nunggang, nyopir, exersicing, olahraga, mlaku, game lsp

Sinau luwih

Product New

Latex ditutupi Gloves

Sepatu safety

Gloves Nitrile

sarung tangan PVC ditutupi

Gloves Pu lan Gloves Anti-statis

Gloves Kimia

  • Guantes de trabajo de látex...
  • 10gauge polycotton liner la...
  • 13gauge polyester/nylon lat...
  • 10 gauge black polycotton g...
  • High visible green acrylic ...
  • High cut waterproof full sa...
  • High cut waterproof genuine...
  • STEEL TOE CAP MID SOLE ANKL...
  • Low cut genuine cow leather...
  • Hill Climbing Woodland Work...
  • Fashion camouflage liner co...
  • Colorful printing linenr ni...
  • polyester liner nitrile coa...
  • 13 gauge polyester nitrile ...
  • Lemon green nitrile coated ...
  • 28cm interlock cotton open ...
  • Special coating double smoo...
  • Knit wrist interlock cotton...
  • Red PVC fully dipped gauntl...
  • Double dipped umpluk Rampung P ...
  • Pet Bathing De-Shedding Dog...
  • Hair Remover Brush Cats Hor...
  • Anti-static pets brushing b...
  • Pet PU Glove Grooming Hair ...
  • Black pu sawit ditutupi karya g ...
  • White flock lined embossed ...
  • Popular Green Nitrile Indus ...
  • nitrile Murah dipped Industrial ...
  • Oil mekanik tahan nitr ...
  • Waterproof resista kimia ...