Welcome!
  • banner1-2
  • banner2-1
  • banner3

Kategori Product

sarung tangan Safety:

Dhuwur karet kemurnian latek nawakake Proteksi tangan luwih, desain humanization ndadekake apa layanan urip comfortable.Glove bisa anggere telung sasi ing kondisi nggunakake biasa.

Aplikasi: Déwan, construction, jawab materi, gardening, pangopènan, industri kaca, Manufaktur automotive etc.

Sinau luwih

kepanjen:

pangayoman Toe, Nyegah sundhukan, anti statis, jampel listrik, bukti kadhemen, skidproof. Gunakake wektu kanggo nganti taun.

Aplikasi: construction, boat, workshop, bandar, pabrik, gunung, gunung etc.

Sinau luwih

produk Sports:

desain apik gayane lan praktis, technique unggul lan layanan OEM ndadekake produk kita pilihan olahraga paling. Digunakake digunakake ing nunggang, ski lan olahraga ruangan liyane.

Aplikasi: nunggang, nyopir, exersicing, olahraga, mlaku, game lsp

Sinau luwih

Product New

Latex ditutupi Gloves

Sepatu safety

Gloves Nitrile

sarung tangan PVC ditutupi

Gloves Pu lan Gloves Anti-statis

Gloves Kimia

  • High visible green acrylic ...
  • 10G black acrylic with napp...
  • High visible acrylic with t...
  • 13 gauge polyester full coa...
  • 13 gauge polyester full coa...
  • High cut waterproof full sa...
  • High cut waterproof genuine...
  • STEEL TOE CAP MID SOLE ANKL...
  • Low cut genuine cow leather...
  • Simply style mesh upper rub...
  • Seamless 13G polyester full...
  • 15G spandex nylon liner 3/4...
  • 100% thick cotton liner spe...
  • 100% cotton liner waterproo...
  • 100% thick cotton liner rou...
  • PVC Double dipped kadhemen-Resi ...
  • 27cm PVC fully coated glove...
  • Black plam green cuff pvc d...
  • Hi-viz PVC coated winter us...
  • Orange pvc coated jersey li...
  • Pet Bathing De-Shedding Dog...
  • Hair Remover Brush Cats Hor...
  • Anti-static pets brushing b...
  • Pet PU Glove Grooming Hair ...
  • PU fingertips coated work g...
  • Popular Green Nitrile Indus ...
  • nitrile Murah dipped Industrial ...
  • Oil mekanik tahan nitr ...
  • Waterproof resista kimia ...
  • logo adat crin dawa ireng ...